ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы



«За» - 0
«Против» - 6
Просмотры: 36
Комментарии: 6
Установите код рейтинга на свой сайт, чтобы Ваши клиенты знали общественное мнение

Рейтинги

Персонал

Обслуживание

Качество

Цены

Удобство

Адреса и схемы проезда

Обсуждение ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы

Отзыв №6

Плюсы

Працювала на Хлібпромі в головному офісі близько року. З мінусів – швидкий темп, щоб втриматися треба мати вже якийсь фаховий рівень, — на пояснення новачкам основ ні в кого часу немає. Складна внутрішня оргструктура. Після досвіду роботи в невеликій фірмі одразу не так просто зорієнтуватись. Як я розумію – це особливість роботи у великих структурах. Також – неблизький район (це – Батальна, де пологовий).

Минусы

З плюсів – не затримували зарплатню. Була можливість користуватись службовим мобільним, службовим авто. Нормальний колектив. Керівництво доволі прогресивне, дехто виїхав на керівні посади в Європу. Є можливість зробити кар’єру. Як зрозуміла з часом, в моєму випадку – це був не пріоритетний напрям, невеликий відділ. А змінювати профіль не хотілось вже.

Отзыв написал "Аноним"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2013-05-17

Ответить от лица компании

Отзыв №5

Плюсы

Чіткий розподіл обов’язків.

Минусы

Як тільки ти станеш їм не потрібен тебе скоротять. Ніякої поваги до особистості та людської гідності. Зарплата мала, і росту не буває. Твої досягнення не ціняться.

Отзыв написал "Аноним"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2012-11-03

Ответить от лица компании

Отзыв №4

Плюсы

Єдиним позитивним моментом може бути хіба що вічливість.

Минусы

Хочу додати декілька слів про відділ персоналу. Їх завдання полягає тільки в тому щоб надсилати анкети для заповнення. Вони потрібні тільки для ‘галочки’, щоб показати свою роботу. Можуть запросити на співбесіду, а потім через делька днів повідомити , що вакансія закрита. Було й таке, що провели співбесіду, пізніше тянуть час. Говорять, що не вирішенні всі питання. А потім повідомлять, що вакансія знята. Насправді ви розумієте, заповнюєете анкети ви, які складають по вісім сторінок, а на роботу беруть відповідно своїх людей. Так ,що не ведіться у працівників відділу персоналу, не витрачайте свого дорогоцінного часу на заповненя анкет.

Отзыв написал "Аноним"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2012-06-23

Ответить от лица компании

Отзыв №3

Плюсы

Теж хочу прокоментувати Анонима чи Анонимку.
Зразу виникає питання, чому Ви оперуєте прізвищами та іменами людей, а самі навіть не підписалися?
Далі манера Вашого спілкування чому написано тільки великими буквами? Крик душі? А чому не має знаків оклику багато?
Ви критикуєте так як великий спеціаліст у галузі HP і оцінку дали і характеристики на людей, але забули про одне, що такий «великий спеціаліст» а краще сказати критик , ходить і шукає роботу і його величезний потенціал так і не розкрили працедавці.
А багато букв може любий написати, особливо коли йдеться про критику людей, тим більше коли відмовили Вам.

Минусы

Працював у цій компанії і маю приємні та позитивні спогади про колектив та саму роботу.

Отзыв написал "Петро"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2011-02-14

Ответить от лица компании

Отзыв №2

Плюсы

Хочу прокоментувати попередній допис.
Працюю в цій компанії, але відділу персоналу навіть не показуватиму цей відгук. Звідки стільки злості? Звідти і розмови про чиюсь нелюбов до людей? Знаю Олега, і дуже здивована такій оцінці. Схоже на особисту помсту.
Ще один факт упередженості. Анкети — не вкрадені, — вони власність холдингу до якого входить Хлібпром і ще кілька інших компаній (вони у всіх — однакові).
Мені подобається наше керівництво. Воно — порядне. І це рідкість.
Зарплати офісних працівників для цього регіону високі. Однак, їх, як і премії потрібно заробити.

Минусы

У великих компаніях потрібно бути не лише добрим спеціалістом, але й вміти комунікувати, ефективно співпрацювати з іншими підрозділами. Без цих навичок — буде важко.

Отзыв написал "Юля"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2011-01-29

Ответить от лица компании

Отзыв №1

Плюсы

ВВІЧЛИВИЙ ПЕРСОНАЛ НА ПРОХІДНІЙ.
ШВИДКО ДАЮТЬ ВІДПОВІДЬ.
ХОТІЛОСЯ Б ПОЧУТИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ ЯК ФАХІВЦІВ В СФЕРІ HR ЩОДО МАЙБУТНЬОГО ЗАСТОСУВАННЯ СВОЇХ ЗДІБНОСТЕЙ У ВИПАДКУ НЕГАТИВНОЇ ВІДПОВІДІ, ЯК ЦЕ РОБЛЯТЬ ВІДОМІ КОМПАНІЇ ПІСЛЯ СПІВБЕСІДИ. (ХОЧА ЯКІ ТАМ ФАХІВЦІ…)

Минусы

ДОВЕЛОСЯ ЧЕКАТИ БЛИЗЬКО 30 ХВ. СПІВБЕСІДУ ПРОВОДЯТЬ ПІСЛЯ ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТИ ЗА ПРИНЦИПОМ ‘2 ПРОТИ 1’. АНКЕТА ‘ВКРАДЕНА’ В ІНШОЇ КОМПАНІЇ. СПІВБЕСІДА ПРОХОДИТЬ У ВИГЛЯДІ ДОПИТУ, ТИПУ ‘СЛІДЧИЙ ВИБИВАЄ ЗІЗНАННЯ У ЗЛОЧИНЦЯ’.
КОВАЛЬСЬКИЙ ОЛЕГ БІЛЬШЕ ДУМАЄ ПРО ТЕ, ЯК ВІН ВИГЛЯДАЄ У ОЧАХ СПІВРОЗМОВНИКА, А НЕ ВИЯВЛЯЄ ПОТЕНЦІАЛ КАНДИДАТА, ЯВНО ВІДЧУВАЮТЬСЯ ПРИЗНАКИ КОМПЛЕКСУ НЕПОВНОЦІННОСТІ, УСМІХАЄТЬСЯ ВИМУШЕНОЮ УСМІШКОЮ З ПРЕЗИРСТВОМ І НЕНАВИСТЮ, ЦЕ ТИП, ЯКОМУ НЕ МОЖНА ДАВАТИ НІЯКОЇ ВЛАДИ І ТИМ ПАЧЕ — РОБОТИ З ЛЮДЬМИ. НЕГАТИВНА, ПІДЛА І НЕСФОРМОВАНА ЛЮДИНА З ПРОБЛЕМАМИ ОСОБИСТОГО ХАРАКТЕРУ, ДУЖЕ ПОРТИТЬ ІМІДЖ КОМПАНІЇ.
ІРИНА МАЦІЄВСЬКА — ЩИРА, ПОЗИТИВНА, ДОБРОЗИЧЛИВА, ОЦІНЮЄ З БОКУ ПСИХОЛОГІЇ, ЛЮДИНА, ЯКА ЩАСЛИВА В ЖИТТІ (НАПЕВНО). НА СПІВБЕСІДІ БІЛЬШЕ МОВЧАЛА. ЩЕ НЕ ДОРОСЛА ДО РІВНЯ ПІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ВЕЛИКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, КРАЩЕ Б З ДІТЬМИ ПРАЦЮВАЛА.
ЗАПИТАННЯ ЗАДАЮТЬ ТІ, ЯКІ НАВЕДЕНІ В АНКЕТІ. ПЕРЕВІРЯЮТЬ ЧИ СПІВПАДУТЬ ВІДПОВІДІ З НАПИСАНИМИ ЧИ ЩО?
РІВЕНЬ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ПРАЦІВНИКІВ ВІДДІЛУ ПЕРСОНАЛУ ЗАЛИШАЄ БАЖАТИ КРАЩОГО, ПРОЧИТАНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З АМЕРИКАНСЬКИХ ПІДРУЧНИКІВ МЕНЕДЖМЕНТУ ПРО ТЕ ЯК ПРОВЕСТИ СПІВБЕСІДУ І СКАЧАНІ З НЕТУ АНКЕТИ ВИКЛИКАЮТЬ ІРОНІЮ. НЕ ВАРТО ТРАТИТИ ГРОШІ КОМПАНІЇ НА ТАК НАЗВАНИХ МЕНЕДЖЕРІВ ПО ПЕРСОНАЛУ. КЕРІВНИК ВІДДІЛУ, ДЕ Є ВАКАНСІЇ, ЗРОБИТЬ ЦЕ КРАЩЕ, АБО НАЙНЯТИ 40-50 ЛІТНЮ КАДРОВИЧКУ ІЗ ЗНАННЯМИ І ІНТУЇЦІЄЮ, ЯКА ‘ЛЮБИТЬ’ ЛЮДЕЙ, БУДЕ БІЛЬШЕ ТОЛКУ.

Отзыв написал "Аноним"

ссылка на этот отзыв

О компании "ПАТ ‘ХЛІБПРОМ’ отзывы"

2011-01-28

Ответить от лица компании

Добавить свой отзыв

Имя *

Введите Ваше имя

E-Mail

Введите Ваш email (необязательно)

Акции

Тренажеры ДК Спорт покупателей

Круизная компания инфофлот

Натяжные потолки \"ГЕНВИК\": компания GenVik

Фитнес центр Планета Фитнес

Новые отзывы

«»

Амбениум выручил второй раз. Обострение остеохондроза тот еще подарок. В этот раз невролог сразу его выписала. В итоге за пару дней стало

Рассказал Елена

«АМБЕНИУМ отзывы»

«»

Я пользуюсь голосовым роботом Mediapro больше полугода, и результаты в целом неплохие. Однако была одна серьёзная проблема, специалист те

Рассказал Сергей

«Франшиза mediapro отзывы»

«»

С нашим дизайнером приезжали в шоурум чтобы выбрать свет. По итогу нашли люстру, бра и торшер. Обслужили нас прекрасно. Воспользовались д

Рассказал Диана

«Евросвет отзывы»

«»

А неплохие у Бигдата инструменты оказались,мы с их помощью смогли значительно повысить эффективность работы отдела продаж, благодаря новы

Рассказал Дима

«Франшиза bigdata отзывы»

Представители на SravniViberi